Go Back   Customers Suck! > Community > Bugs and questions, and also site suggestions

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes

  #21  
Old 03-21-2016, 07:04 PM
dalesys's Avatar
dalesys dalesys is online now
Pune Massacreeist
 
Join Date: Nov 2008
Location: Salsa Lake City, UT, USA
Posts: 7,142
Default

Quote:
Quoth PrplPplEater View Post
... I'm trying to work through them as rapidly as I can
Life's not worth living unless you are up to your ass in alligators... Occasionally!
__________________
I am not an a**hole. I am a hemorrhoid. I irritate a**holes!
Procrastination: Forward planning to insure there is something to do tomorrow.
Derails threads faster than a pocket nuke.

  #22  
Old 03-21-2016, 08:17 PM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 82
Default

Hah! Well put
__________________
Veni, Vidi, Velcro

  #23  
Old 03-21-2016, 11:52 PM
Seanette's Avatar
Seanette Seanette is offline
Bookkeeper
 
Join Date: Jul 2006
Location: Sacramento, CA
Posts: 1,590
Default

I had an odd hiccup with attempting to get new posts, with getting 404s. Eventually did get in, by going to the main "www.customerssuck.com" and following links.
__________________
"Crazy may always be open for business, but on the full moon, it has buy one get one free specials." - WishfulSpirit

"Sometimes customers remind me of zombies, but I'm pretty sure that zombies are smarter." - MelindaJoy77

  #24  
Old 03-22-2016, 09:50 AM
greek_jester's Avatar
greek_jester greek_jester is offline
Area Manager
 
Join Date: Jul 2008
Location: Norfolk, UK
Posts: 1,318
Default

Am I the only person having speed issues? Every page is taking forever to load. I've tried multiple devices on multiple connections; my tablet at home and at my mum's house (Android tablet using Chrome), my home PC and my PC at work (both run Windows 7, tried both on IE and tried on Chrome on my work PC), and they've all got a near dial-up lag going on. I'm getting a little fed up with that flipping circle...
__________________
"It is traditional when asking for help or advice to listen to the answers you receive" - RealUnimportant

Rev that Engine Louder, I Can't Hear How Small Your Dick Is - Jay 2K Winger

The Darwin Awards The best site to visit to restore your faith in instant karma.

  #25  
Old 03-22-2016, 06:00 PM
Rapscallion's Avatar
Rapscallion Rapscallion is offline
Just some guy
 
Join Date: Jul 2006
Location: Wiffletown
Posts: 11,248
Default

The site used to be hosted in the UK or Ireland, and it's now in the US, so us in the U of K will notice a slight difference. I have noted slight latency, but not sufficient to account for what you describe.

Is this all the time?

Rapscallion

  #26  
Old 03-22-2016, 06:25 PM
greek_jester's Avatar
greek_jester greek_jester is offline
Area Manager
 
Join Date: Jul 2008
Location: Norfolk, UK
Posts: 1,318
Default

Quote:
Quoth Rapscallion View Post
The site used to be hosted in the UK or Ireland, and it's now in the US, so us in the U of K will notice a slight difference. I have noted slight latency, but not sufficient to account for what you describe.

Is this all the time?

Rapscallion
It's eased off a bit since yesterday, and I noticed there was less lag when I used Chrome so I've started using that for CS instead. So far it's back to reasonable load times, thanks.
__________________
"It is traditional when asking for help or advice to listen to the answers you receive" - RealUnimportant

Rev that Engine Louder, I Can't Hear How Small Your Dick Is - Jay 2K Winger

The Darwin Awards The best site to visit to restore your faith in instant karma.

  #27  
Old 03-24-2016, 05:44 AM
wolfie wolfie is offline
I need a life
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,041
Default

Also having things load VERY slowly, and I'm in North America. At one point, I got a popup dialogue box saying that a script had stopped responding, and did I want to continue or stop the script.
__________________
Any fool can piss on the floor. It takes a talented SC to shit on the ceiling.

  #28  
Old 03-24-2016, 11:57 AM
draggar's Avatar
draggar draggar is offline
■ˇrr mjǫlnir
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wolfeboro, NH
Posts: 1,592
Default

I'll have no problems on my desktop (Chrome) or my iPad (Safari) but then the next day I'll get a 503 error on both. I have to re-type in the URL to be able to get into the site.

I am still logged in, though so the cookies are good (and tasty).

/flushDNS was done, too.
__________________
Quote Dalesys:
... as in "Ifn thet dawg comes at me, Ima gonna shutz ma panz!"

  #29  
Old 03-24-2016, 12:35 PM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 82
Default

Quote:
Quoth wolfie View Post
Also having things load VERY slowly, and I'm in North America. At one point, I got a popup dialogue box saying that a script had stopped responding, and did I want to continue or stop the script.

Is this constantly, or intermittently?
I have - on somewhat rare occassion - seen this with the javascript for the Ads, but it isn't something I've seen regularly.

Are you connecting to www.cs.com, or cs.com?
__________________
Veni, Vidi, Velcro

  #30  
Old 03-24-2016, 12:45 PM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 82
Default

Quote:
Quoth draggar View Post
I'll have no problems on my desktop (Chrome) or my iPad (Safari) but then the next day I'll get a 503 error on both. I have to re-type in the URL to be able to get into the site.

I am still logged in, though so the cookies are good (and tasty).

/flushDNS was done, too.
I find this somewhat strange and disturbing, but at the same time I'm not entirely sure what to think.

It is totally like a local cached DNS issue where it keeps reverting to the old IP (that 503 page sounds like the Maintenace Mode page that Pederson put up on the old server before we moved). That thought is actually reinforced by the fact that if you re-type the URL it works - that pretty much says that when it checks for a new copy of the page, it is finding it. Why it reverts to the old stuff, however, is confusing and odd.

Clearing Chrome's browser cache of Browsing History, Cached Images and Files, and Hosted App Data should help. I'm not sure what the analog is under Safari, but the items should be named something similarish.
__________________
Veni, Vidi, Velcro
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.