Go Back   Customers Suck! > Community > Bugs and questions, and also site suggestions

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes

  #31  
Old 03-24-2016, 09:22 PM
wolfie wolfie is offline
I need a life
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,041
Default

Quote:
Quoth PrplPplEater View Post
Is this constantly, or intermittently?
I have - on somewhat rare occassion - seen this with the javascript for the Ads, but it isn't something I've seen regularly.

Are you connecting to www.cs.com, or cs.com?
Slow is constant, box popped up twice. Connecting to www.customerssuck.com
__________________
Any fool can piss on the floor. It takes a talented SC to shit on the ceiling.

  #32  
Old 03-24-2016, 09:54 PM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 83
Default

Can you quantify SLOW?

Is it just the main page, or does it continue to be slow when you click through to the forums?
Also - because I have to ask - are you seeing slowness on other sites, too, per chance?

I haven't the foggiest how or why it might make a difference, but perhaps try clearing your browser cache as well. Actually, now that I think about it, I *can* think of a scenario (albeit not likely and kinda odd) where you could be seeing leftover DNS Resolver issues from a bad cache.... if, for some reason, it keeps defaulting to trying to connect to the old site before trying the new, but never updates its cache. Like I said, not likely, but *possible*.

Also, any idea if you are using a proxy? If so, it could be the proxy with the bad cache.
__________________
Veni, Vidi, Velcro

  #33  
Old 03-24-2016, 10:20 PM
MadMike's Avatar
MadMike MadMike is offline
Heavy Metal Admin
 
Join Date: Jul 2006
Location: Enola, PA
Posts: 4,992
Default

I was noticing that we hadn't had any spammers in awhile, which naturally is a good thing. But then I realized we haven't had any new users at all. I think I know why. I tried to go through the registration process, and this is what I got.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	registration.jpg
Views:	135
Size:	189.4 KB
ID:	4455  
__________________
Sometimes life is altered.
Break from the ropes your hands are tied.
Uneasy with confrontation.
Won't turn out right. Can't turn out right

  #34  
Old 03-25-2016, 01:19 AM
EricKei's Avatar
EricKei EricKei is offline
The Hero CS Deserves
 
Join Date: Aug 2008
Location: Wandering Greyhawk
Posts: 9,966
Default

Eep o_O

Just curious -- What happens if someone does enter a reference/user who sent them here? Does the extant user just get a notification that their friend has joined?
__________________
"Our psychic powers only work if the customer has a mind to read" - me
"Never assume your users are stupid, but never forget that they are." ~ anon. engineer
“Last night, you were unhinged. You were like some desperate, howling demon. You frightened me. Do it again.” - Morticia Addams

"Sexual intellectuals. They're f@%#ing know-it-alls" - Chuck Yeager
"Good men don't need rules; today is not the day to find out why I have so many." - The Doctor
"[Friendship,] like philosophy, like art, like the universe itself … has no survival value; rather it is one of those things which give value to survival.” ~ C. S. Lewis


  #35  
Old 03-25-2016, 02:08 AM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 83
Default

Quote:
Quoth MadMike View Post
I was noticing that we hadn't had any spammers in awhile, which naturally is a good thing. But then I realized we haven't had any new users at all. I think I know why. I tried to go through the registration process, and this is what I got.
That's not good.
Raps mentioned that he had to approve a few things because of this issue, but I thought it was corrected. Crap

I'm on it.
__________________
Veni, Vidi, Velcro

  #36  
Old 03-25-2016, 03:01 AM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 83
Thumbs up

Quote:
Quoth MadMike View Post
I was noticing that we hadn't had any spammers in awhile, which naturally is a good thing. But then I realized we haven't had any new users at all. I think I know why. I tried to go through the registration process, and this is what I got.
Confirmed Fixed.

Thankfully, just a setting that was missed and nothing drastic.


Whew!
__________________
Veni, Vidi, Velcro

  #37  
Old 03-25-2016, 04:32 AM
wolfie wolfie is offline
I need a life
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,041
Default

Quote:
Quoth PrplPplEater View Post
Can you quantify SLOW?

Is it just the main page, or does it continue to be slow when you click through to the forums?
Also - because I have to ask - are you seeing slowness on other sites, too, per chance?.

Also, any idea if you are using a proxy? If so, it could be the proxy with the bad cache.
Also happens clicking through the forums, don't see it on other sites. I haven't installed a proxy, don't know if my ISP is using a "transparent" one.

Doesn't seem to be as bad tonight as it was last night.
__________________
Any fool can piss on the floor. It takes a talented SC to shit on the ceiling.

  #38  
Old 03-25-2016, 04:38 AM
Arcus's Avatar
Arcus Arcus is online now
Assistant Manager
 
Join Date: May 2011
Location: Utah
Posts: 433
Default

Quote:
Quoth MadMike View Post
I was noticing that we hadn't had any spammers in awhile, which naturally is a good thing. But then I realized we haven't had any new users at all. I think I know why. I tried to go through the registration process, and this is what I got.

That was happening if you forgot your password and tried to recover it. I spent a week trying to get my password.

  #39  
Old 03-25-2016, 05:18 AM
Pedersen Pedersen is offline
Area Manager
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,396
Default

Quote:
Quoth PrplPplEater View Post
that 503 page sounds like the Maintenace Mode page that Pederson put up on the old server before we moved).
While I can't address most of the issues on the new server, I can talk to the state of the old one. The maintenance mode page that I used to use on the old server was nothing more than a redirect (302) followed by a bare bones static HTML page (200). That is still there in fact. And all it does is serve up a single static page. It's not giving out 503 pages to anybody.

  #40  
Old 03-25-2016, 06:03 AM
PrplPplEater's Avatar
PrplPplEater PrplPplEater is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2016
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 83
Default

Quote:
Quoth Pedersen View Post
While I can't address most of the issues on the new server, I can talk to the state of the old one. The maintenance mode page that I used to use on the old server was nothing more than a redirect (302) followed by a bare bones static HTML page (200). That is still there in fact. And all it does is serve up a single static page. It's not giving out 503 pages to anybody.
Well, there goes that theory
I knew it was too much to hope for when I typed it. This one is simply baffling to me.
__________________
Veni, Vidi, Velcro
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.